Shopify webshop laten bouwen

Wil jij een complete Shopify webshop laten bouwen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Vanuit Breda werk ik samen met mijn collega onder het label Shopnotch volledig met Shopify. Wij kunnen alles uit handen nemen voor jou, en kun je door ons een volledige Shopify webshop laten maken.

Wij kijken vanaf de start mee met jouw wensen. Aan de hand van de briefing wordt er een wireframe en een design gebouwd. Wat is de structuur van je webshop, wat zijn de belangrijkste producten en wat wil je uitstralen? Al deze punten komen naar boven in deze fase.

Daarna gaan we aan de slag met het bouwen. Ik zorg ervoor dat de functionaliteiten van Shopify optimaal benut worden, en dat jouw thema naadloos samenwerkt met het systeem van Shopify. Dankzij het handige CMS van Shopify kun je eenvoudig nieuwe collecties, producten en pagina’s toevoegen.

Shopnotch heeft al tientallen webshops geholpen bij de ontwikkeling van hun webshop. Kleine aanpassingen om de conversies te verhogen, maar ook complete redesigns of juist hele nieuwe webshops ontwikkeld. Niets is te gek voor Shopnotch.

Shopify webshop laten bouwen: Wat zijn de kosten?

Het is heel lastig om een kostenplaatje te geven voor een complete webshop. Een webshop is geen spijkerbroek die in een paar maten beschikbaar is, en altijd dezelfde prijs heeft. Een webshop gebouwd door Shopify sluit perfect aan bij jouw bedrijf en jouw doelgroep. Omdat de wensen van jou wellicht compleet anders zijn dan de wensen van een ander, is er geen standaard kostenplaatje aan te hangen. Heb je interesse in de bouw van een Shopify webshop? Neem dan zeker even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ben je op zoek naar een Shopify Expert? Lees dan ook eens mijn artikel: Een goede Shopify Expert vinden: Waar moet je op letten?

Mooie Nederlandse Shopify voorbeelden

Ben je nog niet overtuigd of Shopify de juiste keuze is voor jouw toekomstige webwinkel? Neem dan eens een kijkje in een artikel wat ik eerder geschreven heb, 9 Mooie Nederlandse Shopify webshops. Kijk ook eens op de Shopify Experts pagina van Shopnotch voor meer voorbeelden.

Om onpartijdig te blijven vind je in bovenstaand lijstje verschillende webshops, enkelen door ons ontwikkeld, maar ook webshops ontwikkeld door andere partijen.

Heb ik je overtuigd om een Shopify webshop te laten bouwen? Neem dan snel eens contact op, of kijk eens verder op Shopnotch.nl!

Meer informatie nodig? Kijk dan ook eens op onze informatiepagina over het bouwen van een webshop in Breda.

Vond je dit interessant, en wil je meer weten? Neem dan gerust contact met mij op!

✉️ Neem contact op