Freelance WordPress Developer

Je hebt je keuze gemaakt: Jouw (nieuwe) website moet gebouwd worden in WordPress. WordPress staat bekend om zijn eenvoud en vele mogelijkheden: Er zijn zo duizenden thema’s te vinden, zowel gratis als betaald. Gooi er wat plug-ins tegenaan en je hebt een website. Zou je denken

Maatwerk WordPress website

Als ik werk in WordPress, maak ik geen gebruik van standaard thema’s met een pagebuilder. Ik bouw een eigen thema of plug-in, wat helemaal om te zetten is naar jouw wensen.

Development voor bureaus

Heb je een digital agency of marketingbureau? Dan kan ik ondersteunen in de ontwikkeling van elke WordPress website. Moet er van de grond af aan een nieuwe site komen, of moet er een maatwerk oplossing gebouwd worden in een bestaande site? Ik help je graag.

Development zonder bureau

Heb je een nieuwe website nodig, maar geen behoefte aan een heel bureau? Ook dan kan ik jou helpen. Ik kan de gehele ontwikkeling van de website op mij nemen, waardoor je zelf enkel hoeft na te denken over de invulling. Heb je al een bestaande website? Dan kan ik deze uiteraard ook zonder probleem uitbreiden met maatwerk functionaliteiten. Ik denk graag met je mee.

WordPress advies

Ben je op zoek naar bepaalde functionaliteiten, maar zie je door alle mogelijkheden niet meer waar je moet beginnen? Ik kan helpen met advies, en implementatie. Ik denk niet alleen mee aan de mogelijkheden die je verwacht, maar ik ga terug naar de kern; we kijken samen naar het probleem, wellicht ligt de oplossing heel ergens anders. Let me know, ik denk graag met je mee!

Over mij

Meer dan 10 jaar geleden heb ik mijn eerste WordPress website gebouwd. Dankzij de gebruiksvriendelijkheid en de eenvoud van het ontwikkelen van maatwerk websites ben ik altijd een trouwe fan geweest van WordPress. Ik heb aan meer dan 100en websites mee mogen bouwen, van kleine starters naar grote ondernemingen. Sinds september 2017 werk ik als Freelance WordPress developer. Ik ben werkzaam uit Breda, dus ik kan makkelijk schakelen met zowel Nederland als België. Heb ik je overtuigd om met mij samen te werken? Neem dan graag contact met mij op!

Heb je ondersteuning nodig voor een eenmalig project, of ben je op zoek naar een developer om regelmatig mee samen te werken? Ik hoor het graag.

✉️ Neem contact op