Freelance Shopify Expert

Na meerdere succesvolle Shopify webshops ontwikkeld te hebben, ben ik mijn krachten gaan bundelen, en ben ik nu Co-Founder van Shopnotch – Shopify experts. Wij specialiseren ons compleet op het maken van Shopify webshops. Hulp nodig? Let us know!

Bezoek Shopnotch.nl

Hoi, ik ben Teun! Ik kan jou helpen als je op zoek bent naar een ervaren Shopify expert. Ben je begonnen met je Shopify shop? Dan zul je zien dat je een heleboel zelf kunt doen. Het is vrij eenvoudig om zelf een shop op te zetten, producten toe te voegen en zelfs aanpassingen te maken aan de opmaak en opbouw van je website.

Toch lopen de meeste mensen vroeg of laat wel tegen bepaalde struikelblokken aan. Bepaalde elementen die je niet kunt veranderen, of juist opties die je toe wilt voegen, terwijl een App niet voldoende doet, of simpelweg veel te duur is. In veel gevallen is het dan verstandig om op zoek te gaan naar een Freelance Shopify developer, zoals ik! 😉

Na verschillende systemen voor webshops intensief gebruikt te hebben (Denk aan Lightspeed, WooCommerce en Magento) merk ik dat Shopify toch wel bij de betere keuzes hoort voor menig webshop. De gebruiksvriendelijkheid is super, en de instapkosten laag. Toch zijn er ook voor de geavanceerdere shops binnen Shopify genoeg mogelijkheden, waarbij maatwerk aanpassingen erg makkelijk te verwezenlijken zijn.

Een eigen thema ontwikkelen

Voldoen de thema’s voor Shopify niet helemaal aan je eisen? Dan kun je prima een eigen thema laten ontwikkelen. Ik kan hierin de development voorzien. Als resultaat zul jij een unieke shop krijgen binnen Shopify, wat voldoet aan alle eisen binnen het platform. Je website zal snel laden, is uiteraard volledig responsive en SEO-technisch helemaal in orde.

Aanpassingen doen in een Shopify shop

Heb je al een bestaande shop, maar mis je bepaalde functionaliteiten, of wil je aanpassingen aan je thema doen waar je zelf niet uit komt? Vaak zijn de standaard thema’s binnen Shopify beperkt, en lastig uit te breiden. Ook maatwerk functionaliteiten kosten doorgaans veel tijd, omdat de code vaak niet geoptimaliseerd is voor extra functionaliteiten. Een maatwerk thema is in veel gevallen een duurzamere optie, die wellicht wat meer opstartkosten heeft, maar uiteindelijk geld kan besparen. Wil je meer informatie? Neem dan contact op.

Conversieoptimalisatie

Krijg je naar jouw mening niet genoeg verkopen op je webshop? En heb je naar jouw idee alles gedaan om dit te verbeteren? Dan kunnen we eens gaan kijken wat de mogelijkheden zijn voor conversieoptimalisatie binnen Shopify. Afhankelijk van je thema is er een hele hoop winst te behalen aan het aanpassen van bepaalde kleine (of grotere) aanpassingen. Wellicht kunnen we zelfs beginnen met A/B testen? Laat mij weten waar je tegenaan loopt!

Shopify advies

Ben je op zoek naar bepaalde functionaliteiten, maar twijfel je over bepaalde Apps? Ik kan jouw advies geven over je shop. Bepaalde betaalmethodes wel of niet gebruiken? Moet je een koppeling hebben met bepaalde boekhoudpakketten? Kom je hier niet uit? Let me know!

Over mij

Ik ben er van overtuigd dat ik jou kan helpen met jouw Shopify webshop. Met meer dan twee jaar ervaring met Shopify, en meer dan 10 jaar werkervaring met als Front-End developer heb ik inmiddels genoeg kennis opgebouwd om elke webshop naar een volgend niveau te brengen. Sinds september 2017 werk ik als Freelance developer, waarbij ik steeds meer en meer met verschillende Shopify projecten gewerkt heb. Ik kan mijzelf dan ook wel een Shopify expert noemen. Ik ben werkzaam als developer in Breda, dus makkelijk schakelen als je uit Brabant komt. Maar uiteraard help ik ook graag webshops uit andere regio’s in Nederland en België. Heb ik je overtuigd? Neem dan snel contact met mij op!

Ik werk inmiddels niet meer als Freelancer, maar kan je helpen vanuit Shopnotch B.V.

Ben je op zoek naar ondersteuning voor je Shopify webshop? Of dringend advies nodig voor de gehele ontwikkeling? Ik hoor het graag.

✉️ Neem contact op