Freelance Lightspeed developer

Hoi! Ik ben Teun. Ik ben een Freelance Front-End developer, en ben bekend met verschillende systemen. Ik vind het ontwikkelen van webshops ontzettend interessant, vandaar dat ik met name bekend ben met webshop systemen. Een van deze is Lightspeed eCommerce (voorheen SEOshop), onderdeel van Lightspeed HQ.

Met Lightspeed is het eenvoudig om snel een complete webshop op te zetten. De kosten zijn laag, en hierdoor is het voor veel beginnende, maar ook grotere ondernemers een goed platform om je webwinkel op te beginnen.

Om een aardige webshop op te zetten heb je weinig technische kennis nodig. Toch lopen veel webshopeigenaren al snel tegen belemmeringen aan. Aanpassingen die in een thema niet eenvoudig mogelijk zijn, of hele nieuwe functionaliteiten die niet standaard mogelijk zijn. In dit geval is het handig om te zoeken naar een Freelance Lightspeed expert. Zoals ik!

Wat kan ik voor je betekenen?

Maatwerk thema’s

Lightspeed heeft een aantal thema’s ter beschikking. Een aantal eenvoudige thema’s zijn gratis, maar deze zijn vrij eenvoudig. De mooiere thema’s zijn betaald, en helaas betaal je hier per maand voor. Omdat deze kosten snel op kunnen lopen, kan het voordeliger zijn om voor een maatwerk thema te kiezen. Hierbij kan ik de ontwikkeling voorzien. Bijkomend voordeel is dat je een compleet unieke webshop krijgt, die niet gebaseerd is op een thema wat door meerdere webshops gebruikt wordt.

Aanpassingen in een Lightspeed shop

Heb je al een bestaande shop, maar mis je bepaalde functionaliteiten? Ik kan je helpen met het aanpassen hiervan. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van bepaalde teksten of velden bij een product, of het aanpassen van de checkout omgeving. Ook simpelere taken zoals het aanpassen van bepaalde links, kleuren of andere dingen die voor jou te lastig zijn om aan te passen.

Conversieoptimalisatie

Erg belangrijk bij een webwinkel is dat deze goed converteert. Dat de bezoekers op jouw webwinkel ook daadwerkelijk iets kopen bij jou, en niet enkel rondkijken en vervolgens ergens anders dit product aanschaffen.

Met mijn kennis van A/B testen en het volledig optimaliseren van verschillende webshops kan ik goed adviseren welke wijzigingen doorgevoerd kunnen worden in jouw shop. Ik geef graag een passend advies. Niet overtuigd? Dan kunnen we ook een A/B test traject beginnnen, waar we de aanpassingen doen op basis van keiharde data.

Over mij

Ik ben er van overtuigd dat ik jou kan helpen met jouw Lightspeed webwinkel. Met meer dan zes jaar ervaring met Lightspeed (toen nog SEOshop), en meer dan 10 jaar werkervaring met als Front-End developer heb ik inmiddels genoeg kennis opgebouwd om elke webshop naar een volgend niveau te brengen. Sinds september 2017 werk ik als Freelance developer, waarbij ik mijn kennis binnen Lightspeed nog veel meer heb ontwikkeld. Ik kan mijzelf dan ook wel een echte Lightspeed expert noemen. Ik ben werkzaam als developer in Breda, dus makkelijk schakelen als je uit Brabant komt. Maar uiteraard help ik ook graag webshops uit andere regio’s in Nederland en België. Heb ik je overtuigd? Neem dan snel contact met mij op!

Heb je ondersteuning nodig voor een eenmalig project, of ben je op zoek naar een developer om regelmatig mee samen te werken? Ik hoor het graag.

✉️ Neem contact op

Lees verder over Lightspeed