9 Mooie Nederlandse Shopify webshops

Na meerdere succesvolle Shopify webshops ontwikkeld te hebben, ben ik mijn krachten gaan bundelen, en ben ik nu Co-Founder van Shopnotch – Shopify experts. Wij specialiseren ons compleet op het maken van Shopify webshops. Hulp nodig? Let us know!

Bezoek Shopnotch.nl

Twijfel je nog of je wel terecht kunt met jouw webshop bij Shopify? Je ziet online altijd een heleboel prachtige webshops voorbij komen die gebouwd zijn met Shopify, maar vaak zijn dit Amerikaanse webwinkels. Hoe zit het met die Nederlandse Shopify webshops? Ik heb mijn best gedaan om een mooi overzicht te maken van de mooiste Nederlandse webshops op Shopify.

1. lenap.com

Tweetalige webshop, Nederlands en Engels. Mooie Nederlandse mogelijkheden zoals betaalmogelijkheid met iDeal d.m.v. Shopify Payments. De prachtige afbeeldingen en de simpele layout maken dit een erg mooie webwinkel.

2. Karma Shoarma

Niet alleen een mooie webshop, ook nog eens een mooi product. Deze shop laat zien dat je ook met weinig producten een mooie webshop op kan zetten, waarbij het verhaal net zo belangrijk is als de shop zelf.

3. ditisbobo.nl

Deze prachtige webshop, ontwikkeld door Nok Nok Studio heeft mooie productfoto’s en een stijlvolle layout. Een handige configurator om jouw product samen te stellen, waarna deze eenvoudig te bestellen is.

4. Oscarjane.nl

Een goed voorbeeld hoe je met een simpele layout een prachtige webwinkel neer kunt zetten. De website oogt simpel maar zit goed in elkaar. Het bestelproces is soepel en de productpagina’s zien er erg goed uit.

5. Easywalker.com

De website van Easywalker is Headless gemaakt met Shopify als backend. Pas in het bestelproces kom je erachter dat je met Shopify te maken hebt. Daarnaast is er gebruik gemaakt van Contentful CMS om de website te vullen. Het resultaat mag er zijn!

6. Cluse.com

Het uiterlijk van een traditionele webshop; ook dat is prima mogelijk binnen Shopify. Een mooie homepage, een overzichtelijke categoriepagina en een productpagina die uitnodigt om te kopen. Ook heeft het een shop de look onderdeel om eenvoudig producten uit foto’s te vinden.

7. Feddekees.nl

Een simpele webshop, maar daardoor niet minder goed. Ook deze webwinkel maakt goed gebruikt van de mogelijkheden binnen Shopify om een nette webwinkel neer te zetten. Maakt handig gebruik van beschikbare apps zoals cookiemeldingen en chatmogelijkheden.

8. Hipvoordeheb.nl

Vrolijke speelse website. Maakt goed gebruik van functionaliteiten die met Shopify en met Shopify apps toegevoegd kunnen worden, waaronder een Instagram feed, Webwinkelkeur en kortingpopups.

9. 10dayslifestyle.nl

Prachtige webshop met lifestyle producten. Maakt gebruik van mooie sfeer en productfoto’s om een prachtige webwinkel neer te zetten. 10Days Heeft daarnaast een mooie blog en toffe tekstpagina’s ontwikkeld om hun campagne en hun socials te laten zien.

10. Jouw webwinkel?

Heb jij een mooie Shopify webwinkel? Let me know! Wie weet voeg ik hem toe aan dit lijstje. Heb je nog geen Shopify webwinkel, maar wel interesse? Wellicht kan ik je hierbij helpen.

Vond je dit interessant, en wil je meer weten? Neem dan gerust contact met mij op!

✉️ Neem contact op